Wat is de beste verf voor buiten?

Wij hebben vele soorten verf voor buiten getest voor jou. Bekijk de resultaten. Heb je een product zelf gebruikt, geef dan een rating!  Sikkens Rubbol XD High Gloss

Verfvergelijkerscore: 7.5

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol XD High Gloss een score van 7,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sikkens Rubbol SB

Verfvergelijkerscore: 7.3

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol SB een score van 7,3. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sigma S2U Allure Satin

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Allure Satin een score van 0,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sigma S2U Satin

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Satin een score van 7,2. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sigma S2U Allure Gloss

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Allure Gloss een score van 7,2. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Wijzonol Dekkend Hoogglanslak

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Wijzonol Dekkend Hoogglanslak een score van 7,2. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Trimetal Permaline Silicon

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Trimental Permaline Silicon een score van 7,2. Dit isbovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Koopmans Perkoleum Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Perkoleum Hoogglans een score van 7,2. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sikkens Buitenlak Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 6.8

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Buitenlak Hoogglans een score van 6,8. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »


Sikkens Rubbol Eps

Verfvergelijkerscore: 6.6

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol Eps een score van 6,6. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sigma S2U Gloss

Verfvergelijkerscore: 6.3

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Gloss een score van 6,3. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Hermadix Houtdecor Verfbeits

Verfvergelijkerscore: 3.7

Verfvergelijker.nl geeft Hermadix Houtdecor Verfbeits een score van 3,7. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Praxis Perfection Buitenlak

Verfvergelijkerscore: 2.9

Verfvergelijker.nl geeft Praxis Perfection Buitenlak een score van 2,9. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »