Wat is de beste verf voor binnen?

Wij hebben heel veel soorten verf voor binnen voor jou getest op prijs/kwaliteitverhouding. Binnenverf van de bekende merken als Sikkens, Sigma, Flexa en Histor en ook van een een aantal  huismerken. Bekijk de resultaten. Heb je een product zelf gebruikt, geef dan zelf ook een rating!  


Sigma S2U Nova Matt

Verfvergelijkerscore: 8.0

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Matt een score van 8,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.  

Lees meer »

Sigma S2U Nova Satin

Verfvergelijkerscore: 7.7

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Satin een score van 7,7. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Sigma S2U Nova Gloss

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Gloss een score van 7,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Sikkens Rubbol BL Magura

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol BL Magura een score van 7.0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.  

Lees meer »


Flexa Pure Lak Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 6.8

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Hoogglans een score van 6,8. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »
Koopmans Mat Aqua

Verfvergelijkerscore: 6.6

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Mat Aqua een score van 6,6. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating. 

Lees meer »

Boonstoppel Interieur Lak Mat

Verfvergelijkerscore: 6.5

Verfvergelijker.nl geeft Boonstoppel Garantie Interieur Lak Mat een score van 6,5. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Flexa Pure Lak Mat

Verfvergelijkerscore: 6.1

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Mat een score van 6,1. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Koopmans Zijdeglans Aqua

Verfvergelijkerscore: 6.1

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Zijdeglans Aqua een score van 6,1. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Flexa Strak In De Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 5.8

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Strak In De Lak Zijdeglans Binnenlak Waterverdunbaar een score van 5,8. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Histor PF Houtlak Mat

Verfvergelijkerscore: 5.7

Verfvergelijker.nl geeft Histor Perfect Finish Houtlak Mat een score van 5,7. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Koopmans Hoogglans Aqua

Verfvergelijkerscore: 5.6

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Hoogglans Aqua een score van 5,6. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Flexa Pure Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 5.5

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Zijdeglans een score van 5,5. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Histor PF Houtlak Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 4.6

Verfvergelijker.nl geeft Histor Perfect Finish Houtlak Hoogglans een score van 4,6. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Karwei Binnenlak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 4.4

Verfvergelijker.nl geeft Karwei Binnenlak Zijdeglans een score van 4,4. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Perfection Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 3,3

Verfvergelijker.nl geeft Praxis Perfection Lak Zijdeglans een score van 3,3. Dit is ver ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Binnenkort nog meer geteste verfsoorten! heb je nou zelf een verfmerk/fabriek of label en wil je dat we je verf testen? Neem dan even contact op.