Wat is de beste verf voor binnen?

Wij hebben heel veel soorten verf voor binnen voor jou getest op prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk de resultaten. Heb je een product zelf gebruikt, geef dan zelf ook een rating!  


Sigma S2U Nova Matt

Verfvergelijkerscore: 8.0

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Matt een score van 8,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.  

Lees meer »

Sigma S2U Nova Satin

Verfvergelijkerscore: 7.7

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Satin een score van 7,7. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Sigma S2U Nova Gloss

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Sigma S2U Nova Gloss een score van 7,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Sikkens Rubbol BL Magura

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol BL Magura een score van 7.0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.  

Lees meer »


Flexa Pure Lak Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 6.8

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Hoogglans een score van 6,8. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »




Koopmans Mat Aqua

Verfvergelijkerscore: 6.6

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Mat Aqua een score van 6,6. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating. 

Lees meer »

Boonstoppel Interieur Lak Mat

Verfvergelijkerscore: 6.5

Verfvergelijker.nl geeft Boonstoppel Garantie Interieur Lak Mat een score van 6,5. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Flexa Pure Lak Mat

Verfvergelijkerscore: 6.1

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Mat een score van 6,1. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Koopmans Zijdeglans Aqua

Verfvergelijkerscore: 6.1

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Zijdeglans Aqua een score van 6,1. Dit is gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Flexa Strak In De Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 5.8

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Strak In De Lak Zijdeglans Binnenlak Waterverdunbaar een score van 5,8. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Histor PF Houtlak Mat

Verfvergelijkerscore: 5.7

Verfvergelijker.nl geeft Histor Perfect Finish Houtlak Mat een score van 5,7. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »


Koopmans Hoogglans Aqua

Verfvergelijkerscore: 5.6

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Hoogglans Aqua een score van 5,6. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Flexa Pure Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 5.5

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Lak Zijdeglans een score van 5,5. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Histor PF Houtlak Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 4.6

Verfvergelijker.nl geeft Histor Perfect Finish Houtlak Hoogglans een score van 4,6. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Karwei Binnenlak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 4.4

Verfvergelijker.nl geeft Karwei Binnenlak Zijdeglans een score van 4,4. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.

Lees meer »

Perfection Lak Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 3,3

Verfvergelijker.nl geeft Praxis Perfection Lak Zijdeglans een score van 3,3. Dit is ver ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Binnenkort nog meer geteste verfsoorten! heb je nou zelf een verfmerk/fabriek of label en wil je dat we je verf testen? Neem dan even contact op.