Wat is de beste muurverf voor binnen?

Wij hebben heel veel soorten verf voor binnen voor jou getest. Bekijk de resultaten. Heb je een product zelf gebruikt, geef dan een rating. Binnenkort nog meer geteste soorten!Flexa Pure Muurverf Extra Mat

Verfvergelijkerscore: 7.8

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Pure Muurverf Extra Mat een score van 7,8. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Verfvergelijkerscore: 7.5

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Alpha Cryl Pure Mat SF een score van 7,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Farrow & Ball Estate Emulsion

Verfvergelijkerscore: 7.2

Verfvergelijker.nl geeft Farrow & Ball Estate Emulsion een score van 7,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Koopmans Acrylmat Super

Verfvergelijkerscore: 7.1

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Acrylmat Super een score van 7,1. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Flexa Powerdek

Verfvergelijkerscore: 6.1

Verfvergelijker.nl geeft Flexa Powerdek (in Ral 9010) een score van 6,1. Dit isgemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sikkens Alpha Projecttex

Verfvergelijkerscore: 5.8

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Alpha Projecttex een score van 5,8. Dit is onder gemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Sigma Sigmatin DGL Matt

Verfvergelijkerscore: 5.7

Verfvergelijker.nl geeft Sigma Sigmatin DGL Matt een score van 5,7. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Perfection Muurverf Mat

Verfvergelijkerscore: 4.8

Verfvergelijker.nl geeft Perfection Muurverf Mat een score van 4,8. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Karwei Muurverf voor Binnen

Verfvergelijkerscore: 4.8

Verfvergelijker.nl geeft Karwei Muurverf voor Binnnen een score van 4,8. Dit is onder gemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Histor Monodek

Verfvergelijkerscore: 3,8

Verfvergelijker.nl geeft Histor Monodek een score van 3,8. Dit ver ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Baseline Muur & Plafond Wit

Verfvergelijkerscore: 2,3

Verfvergelijker.nl geeft Baseline Muur & Plafond Wit een score van 2,3. Dit is ver onder gemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »