Wat is de beste zwarte beits?

Wij hebben een aantal soorten zwarte beits voor jou getest om de prijs/kwaliteitverhouding te bepalen. Bekijk de resultaten. Heb je een product zelf gebruikt, geef dan een rating! Tenco Douglasbeits

Verfvergelijkerscore: 9.1

Verfvergelijker.nl geeft Tenco Douglasbeits een score van 9,1. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Koopmans Houtcoat Zwart

Verfvergelijkerscore 8,5: 

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Houtcoat Zwart een score van 8,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Tenco Houtcoat Zwart

Verfvergelijkerscore: 8,3

Verfvergelijker.nl geeft Tenco Houtcoat Zwart een score van 8,3. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Cetabever Gevelhout Snelbeits

Verfvergelijkerscore: 8,1

Verfvergelijker.nl geeft Cetabever Gevelhout Snelbeits een score van 8,1. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Koopmans Perkoleum Zijdeglans

Verfvergelijkerscore: 7,8

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Perkoleum Zijdeglans een score van 7,8. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Cetabever Tuinhout Beits

Verfvergelijkerscore: 7,8

Verfvergelijker.nl geeft Cetabever Tuinhout Beits een score van 7,8  Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »


Koopmans Perkoleum Hoogglans

Verfvergelijkerscore: 7,5

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Perkoleum Hoogglans een score van 7,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Verfijn Douglas Beits

Verfvergelijkerscore: 7.4

Verfvergelijker.nl geeft Verfijn Douglas Beits een score van 7,4. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Hermadix Tuindecoratiebeits

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Hermadix Tuindecoratiebeits een score van 7,0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »

Koopmans Ecoleum

Verfvergelijkerscore: 6.9

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Ecoleum een score van 6,9. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  

Lees meer »