Sigma Sigmatin DGL Matt

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 09:19

Verfvergelijkerscore: 5.7

Verfvergelijker.nl geeft Sigma Sigmatin DGL Matt een score van 5,7. Dit is ondergemiddeld. Lees nu het hele rapport. en geef zelf ook een rating:  


Geef zelf ook een rating (klik de sterretjes). Gebruikers scoren dit product:

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Puntenscore en testnotities Sigma Sigmatin DGL Matt: 

 

  • Informatie op het blik:

De informatie op het blik is niet heel goed te lezen, en is ook niet heel duidelijk ingedeeld. Er word niks verteld over waar je de resten moet laten. Er staat wel informatie over de kleuren, gevaren, het gereedschap en waarvoor het product is op. Het product is verdunbaar met water.

Het rendement van de verf is ongeveer 7-9 vierkante meter per liter.

4/5


  • Prijs: 

De prijs van het product per 10 liter is €120,00 De prijs is aan de hoge kant.

5/20


  • Dekking/rendement:

Na de eerste laag verf was een groot deel van de zwarte muur nog te zien. Echter is er niet op de verpakking vermeld dat de verf in een keer dekt. Nadat de tweede laag was aangebracht was er nog een klein beetje te zien van de eerdere kleur. Het is ok maar zeker niet perfect daarom 15 punten.

 

15/30


  • Verwerking:

De verf hoefde maar een klein beetje geroerd te worden voor deze klaar was voor gebruik. Het op de muur smeren van de verf was binnen no time gedaan en ging erg makkelijk. De verf spetterde bijna tot helemaal niet en had ook bijna geen geur. Dit allemaal maakt het 10 punten.

10/10


  • Afwasbaarheid/krasvastheid:

De verf kwam zonder moeite door de afwasbaarheids test, als je echt gaat schrobben laat de verflaag uiteindelijk wel een klein beetje los en is de oorspronkelijke kleur op een aantal plekken weer te zien. Daarom 12 punten.

12/20


  • Overall oordeel

Het is een prima verf die voor de prijs zeker goede kwaliteit levert. Fijn in gebruik en ook makkelijk af te wassen, het is niet de bedoeling dat je echt gaat schrobben. Daarom 11 punten. 

11/15

 

Totaalscore:  57 van de 100 punten, dus onze score: 5,7

Te koop bij vrijwel alle bouwmarkten, onlinewinkels en sommige verf- en behangwinkels.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.