Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 13:32

Verfvergelijkerscore: 7.5

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Alpha Cryl Pure Mat SF een score van 7,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  


Geef zelf ook een rating (klik de sterretjes). Gebruikers scoren dit product:

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Puntenscore en testnotities Sikkens Alphacryl Pure Mat SF: 

 

  • Informatie op het blik:

De informatie op het blik is wat lastig te lezen en niet heel duidelijk. Er wordt wel verteld over de kleur, de gevaren en waarvoor het product is bedoeld. Er missen ook een aantal dingen zoals:  welke gereedschap je moet gebruiken en waar je de resten moet laten. We geven hier 3 van de 5 punten voor.

3/5


  • Prijs: 

Voor een grootverpakking van 10 liter betaal je bijna 240 euro, dit is heel erg hoog in vergelijking met andere muurverven.

5/20


  • Dekking/rendement:

Na de eerste laag is de ondergrond al bijna niet meer te zien, het is niet perfect want er zijn zeker nog wel een aantal strepen te zien. Na de tweede laag was het een mooi egaal geheel. Daarom 25 punten

26/30


  • Verwerking:    

 De verf smeert erg fijn weg en spettert niet tot nauwelijks. Ook is de verf zo goed als geurloos en is het blik gemakkelijk open te krijgen. We geven het de volle 10 punten.

10/10


  • Afwasbaarheid/Krasvastheid:

De verf is goed afwasbaar, pas als je echt hard gaat boenen valt de verf na een poosje toch een beetje weg, dit is minimaal dus 16 punten

Wastest: geen zichtbare slijtage
Slijttest: enige slijtage

17/20


  • Overall resultaat

Het is een verf die aan de dure kant is, je krijgt hier wel kwaliteit voor. De verf dekt goed en is fijn te gebruiken. De eindlaag heeft zeer fraai fluweelachtig uiterlijk. Daarom 14 punten.

14/15

Totaalscore:  75 van de 100 punten, dus onze score: 7,5

Te koop bij vrijwel alle bouwmarkten, onlinewinkels en sommige verf- en behangwinkels.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.