Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss

Verfvergelijkerscore: 7.5

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss een score van 7,5. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.


Geef zelf ook een rating (klik de sterretjes). Gebruikers scoren dit product:

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Puntenscore en testnotities Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss: 

 

 • Informatie op het blik:

Tekst op het blik is niet optimaal leesbaar, staat niet iets op over kleuren, tekst op het blik is wel duidelijk, verf is waterverdunbaar, er staat op welk gereedschap je nodig hebt, niet waar je de resten moet laten, gevaren info staat er ook op net zoals waar de verf voor is en meer informatie is te vinden op www.sikkens.com. Het rendement van de verf is ongeveer 10-12 vierkante meter per liter.

7/10


 • Kleuren/Kleurenbereik:

In drie maten verkrijgbaar: In 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. De verf is verkrijgbaar in alle kleuren via de mengmachine.

5/5


 • Klimaat/Milieu:

Deze verf heeft het keurmerk ''Planet Possible'' maar is niet biobased.

1/5


 • Verwerking

Product strijkt lekker weg, met kwast en met roller. De verf 'pakt' niet helemaal lekker maar stinkt nauwelijks. Het product droogt zoals aangegeven, je knoeit of spettert niet met het blik en het is makkelijk open te krijgen.

12/15


 • Dekkracht:

  Hoeveelheid gebruikt met testen: 5 ml per laag.  In twee lagen dus in totaal 10 ml verf gebruikt.

  Dekking is niet optimaal. Echter scoort het product wel bovengemiddeld in vergelijking met de andere waterbasisproducten. 

  10/15


  • Slijt/Krasvastheid/Hechting:

  De krasvastheid is redelijk goed, echter zie je wel kleine beschadiging dus het krijgt 6/8 punten.

  De slijtvastheid is redelijk goed alleen zag je dat er een klein beetje glans is verdwenen op de plek van testen dus 5/7 punten.

  11/15


  • Vergeling:

  Het product is om en nabij 2 maanden in een donkere kast geweest. Na al die tijd is het product niet/nagenoeg niet vergeeld.

  15/15


  • Prijs: 

  De advisprijs van het product op het moment van testen per Liter was €75,05. €75,05 is 3,5 punt dus afgerond 4 punten. De prijs is gemiddeld wat aan de hoge kant.

  4/10


  • Eindresultaat: 

   De kwaliteit van het eindresultaat is zeer goed. 

   10/10


    

   Totaalscore:  75 van de 100 punten, dus onze score: 7,5

   Te koop bij Sikkens Online Specialisten (webshops) en Erkend Sikkens Specialisten (winkels). Dit product is niet bij bouwmarkten te koop.


   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.