Sikkens Rubbol BL Magura

Verfvergelijkerscore: 7.0

Verfvergelijker.nl geeft Sikkens Rubbol BL Magura een score van 7.0. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating.  


Geef zelf ook een rating (klik de sterretjes). Gebruikers scoren dit product:

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Puntenscore en testnotities Sikkens Rubbol BL Magura: 

 

  • Informatie op het blik:

De informatie op het blik is niet heel duidelijk leesbaar, er  staat niets op over kleuren, tekst is wel duidelijk, wel of niet waterverdunbaar staat er niet op, er staat wel op welk gereedschap je nodig hebt, maar niet waar je de resten moet laten, gevaren info staat er ook op net zoals waar de verf voor is en meer informatie is te krijgen op www.sikkens.nl

Het rendement van de verf is volgens de fabrikant ongeveer 10 vierkante meter per liter.

6/10


  • Kleuren/Kleurenbereik:

Het blik is in twee maten verkrijgbaar. Namelijk in  1 liter en 2,5 liter. De verf is verkrijgbaar in alle kleuren via de mengmachine.

4/5


  • Klimaat/Milieu:

Het blik heeft geen keurmerk voor milieu, noch is er iets op het blik vermeldt.

0/5


  • Verwerking

Product strijkt zeer lekker weg, met kwast en met roller. De verf pakt redelijk goed en stinkt minimaal. Het product droogt zoals aangegeven, je knoeit of spettert niet met aanbrengen of het openen van het blik en het is makkelijk open te krijgen.

13/15


  • Dekkracht:

Hoeveelheid gebruikt met testen: 5 ml per laag.  In twee lagen dus in totaal 10 ml verf gebruikt.

Dekking is niet helemaal goed. Echter scoort het product wel boven gemiddeld in vergelijking met de andere waterbasis producten. 

8/15


  • Slijt/Krasvastheid/Hechting:

De krasvastheid van Sikkens Rubbol BL Magura is redelijk goed, Echter zie je wel enige grijze verkleuring op de verf dus het krijgt 6/8 punten.

De slijtvastheid is redelijk goed alleen zag je dat er een klein beetje glans is verdwenen op de plek van testen dus 5/7 punten.

11/15


  • Vergeling:

Het product is om en nabij 2 maanden in een donkere kast geweest. Na al die tijd is het product niet/nagenoeg niet vergeeld.

15/15


  • Prijs: 

De adviesprijs van Sikkens Rubbol BL Magura per liter op het moment van testen was €77,60. €77,60 is ongeveer 3,25 punt dus afgerond 3 punten. De prijs is aan de hoge kant.

3/10


  • Eindresultaat: 

De kwaliteit van het eindresultaat is zeer fraai. 

10/10


 

Totaalscore:  70 van de 100 punten, dus onze score: 7.0

Te koop bij Online Sikkens Specialisten (Online) en bij Erkend Sikkens Specialisten (winkels). Dit product is niet verkrijgbaar bij bouwmarkten.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.