Koopmans Ecoleum

Verfvergelijkerscore: 6.9

Verfvergelijker.nl geeft Koopmans Ecoleum een score van 6,9. Dit is bovengemiddeld. Lees nu het hele rapport en geef zelf ook een rating:  


Geef zelf ook een rating (klik de sterretjes). Gebruikers scoren dit product:

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Puntenscore en testnotities Koopmans Ecoleum: 

 

  • Informatie op het blik:

Koopmans heeft op zich voldoende informatie op het blik gezet, maar de leesbaarheid is door de hoeveelheid tekst en het kleine lettertype niet optimaal.

 

4/5


  • Prijs: 

De adviesprijs voor dit product was op het moment van testen € 35.45 (omgerekende literprijs vanaf 750cc). Voor deze prijs geven wij 5 punten

5/20


  • Dekking:

Het product dekt niet goed, echter hebben wij getest op glad hout en is de ecoleum bedoeld voor ruw hout. Dit kan invloed hebben op het resultaat.

6/15


  • Verwerking:

Omdat we hebben getest op glad hout is dit product niet echt fijn in gebruik, als dit product word gebruikt op ruw hout zal het een betere score krijgen.

7/10


  • Duurzaamheid:

Zwarte buitenbeits hebben is een nieuwe testcategorie, dus er zijn nog geen duurzaamheidsresultaten. Dus krijgen alle producten voorlopig de volle 40 punten. Dit zal in de toekomst worden aangepast op basis van de resultaten na 1 jaar in onze testomgeving.

40/40


  • Algemeen resultaat:

Dit product is niet bedoeld voor het hout waarmee wij hebben getest, we hebben het product ook getest op uw hout en daarop voldoet het uitstekend. We blijven het product in de test houden om te zien hoe het met de duurzaamheid gaat.

7/10

 

Totaalscore: 69 van de 100 punten, dus onze score: 6,9

Te koop bij vrijwel alle bouwmarkten, onlinewinkels en sommige verf- en behangwinkels.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.